tisdag 14 maj 2013

Onda knän, träningspaus och frosseri

Efter förrförra veckan med underbart mycket träning kände jag att knäna hade tagit lite stryk. Minns ni att jag hade en period även vid årsskiftet med onda knän? Beslöt mig för att vila knäna från löpningen ett tag och förra veckan bestod av cykling (haha 2 ggr) och en PW. Det blev med andra ord en väldigt lugn vecka.
På grund av detta så spårade naturligtvis maten ur också. Satte i mig pizza, McDonalds, godis, chips och i fredags blev det ett par flaskor vin ;-) nu sen i söndags är det tillbaka till livet med lite kolhydrater igen och på lördag är det som bekant dags för Gbg-varvet. Jag ska försöka få till ett löppass idag men i övrigt vill jag vila och spara energi!
I förra veckan blev det ingen vägning men mätte mig i söndags och var glad att cm inte hade ökat. Vägde mig imorse och vikten var där den skulle på 56 kg. Hoppas kunna landa på 55(nånting) kg innan veckan är slut. Det är nog ändå sant det en PT sa till min vän. Om man har stått still i vikt och inget hjälper, ta 2 dagar och frossa i massa fet mat. Sen kör man stenhårt igen och då brukar man börja gå ner i vikt igen. Får se i veckan om det stämmer :-)

På bilden, min vän Johanna som kom till oss i lördags med inte mindre än TRE chipspåsar. Åt kanske en halv av dom, resten fick faktiskt hamna i soporna. Jag har inte karaktär nog att stå över om det finns hemma!


1 kommentar:

  1. Hur går det med knäna? Vill du att jag ska kika på dem innan gbg varvet? Lycka till med löpningen!

    SvaraRadera